Basis Cursus 1.1

Je start met de module “basiscursus” of cursus 1.1

Het gaat om de klassieke massage of ook de Zweedse massage genoemd.
Deze cursus ontspanningsmassage staat open voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot massage en het aangenaam vindt om ook een massage te kunnen geven. Je hoeft dus geen voorafgaande kennis of ervaring te hebben. We vragen wel veel enthousiasme!
Het is dan ook dé beginnerscursus bij uitstek voor iedereen die later beroepshalve wil masseren. Het is essentieel om de technieken uit deze basiscursus goed te beheersen.
We masseren met twee cursisten per massagetafel. De medecursisten oefenen dus op elkaar. Jij leert een massage geven maar jij ervaart ook zelf hoe de massage aanvoelt.

In deze cursus ontspanningsmassage voor beginners leer je hoe je een fijne ontspanningsmassage kunt geven van het hele lichaam. Je leert basistechnieken aan voor een relaxmassage, waardoor de ontvanger zowel fysiek als mentaal kant ontspannen.
Tijdens de les geven we ook wat handige tips en slimme trucs om je massage beter te maken. We willen dat elke cursist de fijne kneepjes van een goede massage leert.
Alhoewel aandacht, zorgvuldigheid en respect voorop staan is het enorm plezierig om te leren masseren. Af en toe geven we een luchtige noot aan de les en ontbreekt het niet aan gepaste humor. De ervaring leert dat lachen ook ontspanning geeft.

We starten de massage met de rugkant van nek tot voeten, nadien de buikkant van gezicht tot voeten.

Per lichaamskant wisselen we van partner zodat niemand lang moet wachten om verwend te worden.

Wij geven er de voorkeur aan om de module “basiscursus” 1.1 in één sessie te geven. Gezien de deelnemers soms van heel ver komen spaart men tijd- en transportkosten uit.

Je aarzelt om deel te nemen?

Maak je niet ongerust: we tonen je de massagegrepen voor en iedereen is er onmiddellijk mee weg. Je moet dus geen “expert” zijn!

Vanzelfsprekend ben je in vier uur tijd geen “professioneel masseur”, je kunt niet meteen een massagesalon openen, we leveren geen officieel vestigingsattest af. Het blijft een mooie, aangename hobbymassage bedoeld om partners en vrienden te verwennen. Maar je maakt kennis met de mooie wereld van de massage. Voor officiële diploma’s en erkenningen kan jij je nadien wenden tot de professionele instellingen.
Iedereen leert de essentiële technieken om een degelijke massage te geven. Je leert een aantal vaste – in elke massage steeds terugkerende – veilige basisprincipes aan die je een houvast, een leidraad, een te volgen structuur geven.

We geven geen saaie theorie! Je moet geen Latijnse namen leren! Je moet geen spiergroepen van buiten kennen! De ganse sessie is één grote praktijkles!

Op het einde van de sessie ben je in staat om je partner of je vrienden een aangename rustgevende hobby-relaxmassage te geven. De strijkingen voelen overheerlijk aan! Probeer het uit: je gaat van hen zeer positieve reacties krijgen!

De module “basiscursus” of cursus 1.1 duurt vier uur.

Wat kost het? Slechts 84 euro.

De cursus gaat door in ons meditatiecentrum in Deurne-Antwerpen op MAAR IS DOOR CORONA MAATREGELEN HELAAS GEANNULEERD.

We houden je op de hoogte via onze maandelijkse nieuwsbrief die je gratis kunt aanvragen.

Je krijgt hiervoor een massagecursus basistechnieken relaxmassage, het gebruik van goede Kneipp massage olie, het gebruik en het wassen van de massagelakens, het gebruik van de massagetafels, het verblijf in het aangename kader van een goed uitgerust meditatiecentrum en een aangename, losse sfeer in goed gezelschap.

Je hebt de garantie dat jij, na het volgen van deze basiscursus, in staat bent om een volledige lichaamsmassage van kop tot teen te geven zowel op de rug-als op de buikkant!

Je moet dus geen twee keer terugkeren om de rug- en de buikkant afzonderlijk aan te leren!

En…..je hebt lekker genoten van een massage! In vier uur tijd geniet jij inderdaad twee uur lang van een zalige volledige lichaamsmassage! Jouw massagepartner geeft jou een ontspannende massage.

Onze cursussen geven je kwaliteit voor een zeer lage prijs.
De cursussen gevorderden worden op dezelfde manier en met dezelfde principes aangeleerd.

Je mag de basiscursus zoveel maal herhalen als jij dat wil. Als oud-cursist betaal je dan slechts 40 euro!
Wil je na deze cursus nog meer handgrepen leren, dan kun je deelnemen aan een cursus voor gevorderden. Dat laat je toe om nog méér te variëren bij het geven van je massage.

Inschrijven

Je kunt je meteen inschrijven voor de cursus , door middel van onderstaande knop.

Druk dan hier aub